طرز تهیه میگو شانگهای

میگو شانگهای

 

میگو شانگهای,طرز تهیه میگو شانگهای,آموزش میگو شانگهای,درست کردن میگو شانگهای,غذا های چینی,غذا چینی,میگو,طرز تهیه میگو

 

دشواری تهیه : آسان زمان تهیه : ۲۰ دقیقه تهیه برای : ۵ نفر

مواد لازم برای تهیه میگو شانگهای

میگوی متوسط با پوست۱ و نیم کیلو
روغن گیاهی۴ قاشق سوپ‌خوری
پیازچه (تقسیم به ۴ قسمت)۳ عدد
سس سویا۴ قاشق سوپ‌خوری
شکر۳ قاشق سوپخوری
سرکه۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه میگو شانگهای

  • پای میگوها را با قیچی جدا کرده، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید.
  • روغن را در یک ماهی تابه داغ کنید. سیر و پیازچه را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید. میگو را به آن اضافه کرده، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید. بقیه مواد را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را سرخ کنید.

 

میگو شانگهای,طرز تهیه میگو شانگهای,آموزش میگو شانگهای,درست کردن میگو شانگهای,غذا های چینی,غذا چینی,میگو,طرز تهیه میگو

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

میگو شانگهای,طرز تهیه میگو شانگهای,آموزش میگو شانگهای,درست کردن میگو شانگهای,میگو

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *