طرز تهیه کلمپه کرمانی

کلمپه کرمانی

کلمپه کرمانی,طرز تهیه کلمپه کرمانی,درست کردن کلمپه کرمانی,آموزش تهیه کلمپه کرمانی

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۶۰ دقیقه تهیه برای : ۱۰ نفر

مواد لازم برای تهیه کلمپه کرمانی

روغن جامد۲ پیمانه
آرد سفید گندم۵ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ پیمانه
بیکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری
کنجدکمی برای تزیین

طرز تهیه کلمپه کرمانی

  • روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده ی تخم مرغ ها را با همزن هم بزنید. سپس همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.
  • به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. در این فاصله، خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.
  • روی یکی از لایه ها به اندازه ی یک گردوی کوچک از مخلوط خرما (مواد لازم و طرز تهیه این مخلوط در زیر آمده است) قرار دهید. دایره ی دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و بادست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

کلمپه کرمانی,طرز تهیه کلمپه کرمانی,درست کردن کلمپه کرمانی,آموزش تهیه کلمپه کرمانی

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *