طرز تهیه نان شیرمال ترکی

نان شیرمال ترکی

 

نان شیرمال ترکی,طرز تهیه نان شیرمال ترکی,نان شیرمال,طرز تهیه نان شیرمال,شیرینی,انواع شیرینی,انواع نان,شیرینی پزی

 

 

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۴۵ دقیقه تهیه برای : ۱۰ نفر

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال ترکی

آرد۶-۵ فنجان
روغندو سوم فنجان
زرده تخم مرغ۲ عدد
شیریک فنجان
شکردو سوم فنجان
مایع خمیر۱ قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری
آب ولرمبه مقدار کافی
زنجبیلیک قاشق چایخوری برای تزئین
کنجدیک سوم فنجان
کره و شیربه مقدار لازم

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

  • مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب هم می زنیم، که خمیر به دست آمده نرم باشد.
  • ۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می کنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیرمی پاشیم و کره می مالیم، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشک نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

نان شیرمال ترکی,طرز تهیه نان شیرمال ترکی,نان شیرمال,طرز تهیه نان شیرمال,شیرینی,انواع شیرینی

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

 

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *