طرز تهیه شیرینی برانیز

شیرینی برانیز

 

شیرینی برانیز,طرز تهیه شیرینی برانیز,درت کردن شیرینی برانیز,برالیز,کیک برالیز,طرز تهیه کیک برالیز,انواع کیک,انواع شیرینی

 

دشواری تهیه : آسان زمان تهیه : ۶۰ دقیقه تهیه برای : ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه شیرینی برانیز

کره۱۵۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
کاکائو۶۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد۵۰ گرم
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی برانیز

  • کره را روی حرارت قرار داده تا کمی آب شود.
  • کاکائو و شکر را مخلوط کرده و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌ پودر را به مواد افزوده و همه‌‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • مواد را در قالب بریزید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد و یا ۳۷۵ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید. سپس به صورت چهارگوش برش زده و میل کنید.

 

منیع : http://ashpazi.ir24.org

 

شیرینی برانیز,طرز تهیه شیرینی برانیز,درت کردن شیرینی برانیز,برانیز,کیک برانیز,تهیه کیک برانیز

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

 

 

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *