شیرینی بیسکوتی

بیسکوتی

بیسکوتی,کیک بیسکوتی,نان بیسکوتی,شیرینی بیسکوتی,انواع کیک,انواع شیرینی,شیرینی پزی,شیرینی

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۶۰ دقیقه تهیه برای : ۲۰ نفر

مواد لازم برای تهیه بیسکوتی

آرد سفید۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده۲ عدد
شکریک پیمانه
پوست پرتقال رنده شدهنصف قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
پسته بو داده شدهدو سوم پیمانه
بادام زمینی بو داده شدهیک سوم پیمانه

طرز تهیه بیسکوتی

  • آرد را در یک ظرف ریخته، تخم مرغ، شکر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یک‌دستی به دست آید. پسته و بادام زمینی را به آن اضافه کرده، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • سپس خمیر را به طول ۲۰ سانتیمتر رول نمایید. بعد از آن رول‌ها را داخل ظرف فر که درون آن کاغذ روغنی قرار داده‌اید، بگذارید. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۸۰ درجه ی سانتیگراد) قرار دهید.
  • ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنک شود. در نهایت رول‌ها را به اندازه‌ی یک سانتیمتری برش داده ودوباره آن ها را به مدت ۲۵ دقیقه‌ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش‌ها مجدداً بگذارید تا خنک شود.
    می‌توانید این شیرینی را همراه با چای به عنوان عصرانه میل کنید.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

بیسکوتی,کیک بیسکوتی,نان بیسکوتی,شیرینی بیسکوتی,انواع کیک,انواع شیرینی,شیرینی پزی,شیرینی

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *