طرز تهیه میگو و کاهو بریانی

میگو و کاهو بریانی

 

آموزش میگو و کاهو بریانی درست کردن میگو و کاهو بریانی طبخ میگو و کاهو بریانی طرز تهیه میگو و کاهو بریانی
میگو و کاهو بریانی

 

 

 

دشواری تهیه : آسان زمان تهیه : ۲۰ دقیقه تهیه برای : ۲ نفر
مواد لازم برای تهیه میگو و کاهو بریانی
روغن زیتون۱/۴ فنجان
میگو۱ بسته
پنیر پارمسان۱/۴ فنجان
کاهو۲مغز
لیموترش تازه۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه میگو و کاهو بریانی
  • در یک کاسه کوچک ۴/۱ فنجان روغن زیتون و ۲/۱ نمک را ریخته و باسرعت با هم مخلوط کرده و کاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم.
    روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ سانتی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله زغال چوب را برای کباب کردن آماده می‌کنیم.
  • میگو ها را برای مدت ۴ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود.
    بعد کاهو راروی آتش مستقیم به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار می‌دهیم.
  • کاهو را در کاسه قرار دهید و میگو هارا از سیخ در آورده و در کنار کاهو بچینید و کم کم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید.
  • روغن زیتون را به آن اضافه کنید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *