طرز تهیه شکلات پسته ای

آموزش شکلات پسته ای درست کردن شکلات پسته ای طبخ شکلات پسته ای طرز تهیه شکلات پسته ای شکلات پسته ای شکلات طرز تهیه شکلات درست کردن شکلات تهیه شکلات
شکلات پسته ای

 

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۱۲۰ دقیقه تهیه برای : ۱۵ نفر
مواد لازم برای تهیه شکلات پسته ای
قیسی خرد شده۱۵۰ گرم
زردآلوی خرد شده۱۵۰ گرم
شکلات سفید (شیری) رنده شده۱۵۰ گرم
آب پرتقال۱ لیوان
کره ی پاستوریزه۱ قاشق غذا خوری
خامه سفت پاستوریزه۵۰ گرم
پودر نارگیل۱۵۰ گرم
مغز پسته ی خرد شده۲۵ گرم
شکلات قهوه ای خرد شده۶۰ گرم
طرز تهیه شکلات پسته ای
  • قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.
  • شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
  • خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
  • در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
  • حال گلوله ها را حدود ۲-۱ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  • سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
  • داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها رابه صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
  • سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
  • پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.
  • روش بن ماری به این صورت است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و… قرار دهید و ته این ظرف را در آب جوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

طرز تهیه شیرینی با پنیر خامه ای ( برای مشاهده اینجا کلیک کنید )

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *