طرز تهیه ترشی عناب

ترشی عناب ترشی عناب طرز تهیه ترشی طرز تهیه ترشی عناب ترشی و شوری طرز تهیه ترشی و شوری آموزش تهیه ترشی آموزش تیه ترشی عناب تهیه ترشی تهیه ترشی عناب
ترشی عناب

 

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۴۰ دقیقه تهیه برای : ۱۰ نفر
مواد لازم برای تهیه ترشی عناب
عناب۳۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
آب لیمو ترشنصف پیمانه
رب گوجه۳ قاشق غذاخوری
سرکهنیم لیتر
شکر قهوه ای۳ قاشق غذاخوری
نعناء خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی عناب

  • عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
  • یک وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آن ها کاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.
  • سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید
  • در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود.
  • گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
  • در این مرحله عناب‌ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
  • بعد از اینکه ترشی شما نیمه‌سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • نکته: به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ.

 

 

ترشی عناب ترشی عناب طرز تهیه ترشی طرز تهیه ترشی عناب ترشی و شوری طرز تهیه ترشی و شوری آموزش تهیه ترشی آموزش تیه ترشی عناب تهیه ترشی تهیه ترشی عناب
ترشی عناب

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *