طرز تهیه مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی
طرز تهیه مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی تهیه مارمالاد نارنگی طرز تهیه مارمالاد تهیه مارمالاد طرز تهیه مارمالاد پرتغال مربای نارنگی تهیه مربای نارنگی مارمالاد پرتغال آموزش آشپزی

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

 

 

دشواری تهیه : معمولی زمان تهیه : ۶۰ دقیقه تهیه برای : ۶ نفر
 

مواد لازم

 

مغز نارنگی۱ کیلو
شکر۱ کیلو
ورق ژلاتین۳ ورق

 

طرز تهیه

 

  • منظور از مغز نارنگی این است که پوست نارنگی را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آن ها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز نارنگی ها را در آوردیم، آن ها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود.
  • ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال و یا نارنگی را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش آن را از روی حرارت بر می داریم.

 

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *