آبگوشت کله پاچه

طرز تهیه کله پاچه

 

طرز تهیه کله پاچه
طرز تهیه کله پاچه

 

طرز تهیه کله پاچه | تهیه کله پاچه | آموزش درست کردن کله پاچه | آبگوشت کله پاچه چگونه کله پاچه درست کنیم آموزش درست کردن آبگوشت کله پاچه آموزش آشپزی

 

 

 

 

 

طرز تهیه کله پاچه

 

 

دشواری تهیه : سخت زمان تهیه : ۴۴ دقیقه تهیه برای : ۵ نفر
مواد لازم برای تهیه آبگوشت کله پاچه
کله پاچه پاک شده۱ دست
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
برگ بو۳ عدد
دارچین۱ قطعه
پیازدرشت۱ عدد
سیر۳ حبه
زنجبیل۱ قطعه
هل۸ عدد
تخم گشنیز۱ قاشق مرباخوری
کرفس۲ ساقه کوچک

 

طرز تهیه آبگوشت کله پاچه

 

  • کله پاچه را با تمام مواد لازم به غیر از نمک در قابلمه به همراه آب روی شعله گذاشته و درب ظرف را ببندید. بهتر است برای اینکه بوی غذا در خانه نپیچد در صورت امکان بیرون از آشپزخانه (از تراس یاحیاط و یا…) برای طبخ این غذا استفاده کنید.
  • بعد از اینکه کله پاچه پخت به آن نمک و در صورت تمایل زعفران دم کرده بزنید و وقتی که مزه دار شد. پس از صرف آب کله پاچه، استخوان ها را جدا کنید و مغز را خارج کنید و لایه سفید رنگ روی زبان را جدا کنید. تمامی قسمت های مغز و زبان و بناگوش و… قابل خوردن بوده آن ها را در ظرف بکشید و با خانواده نوش جان کنید.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *