طرز تهیه آبگوشت مرغ

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه,طرز تهیه آبگوشت مرغ خوشمزه,طرز تهیه مرغ آبگوشتی,طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده,طرز تهیه آبگوشت با مرغ,آموزش آشپزی,آشپزی,طرز تهیه آبگوشت

 

 

آرشیو آشپزی آرشیو آبگوشت و اشکنه

 

 

 

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 

دشواری تهیه : آسان زمان تهیه : ۶۰ دقیقه تهیه برای : ۲ نفر
 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت مرغ

 

گوشت مرغ۳۰۰ گرم
لپه۱ پیمانه
سیب زمینی درشت۱ عدد
پیاز خرد شده۱ عدد
دارچین و زنجبیل۱ قطعه از هرکدام
برگ بو۲ برگ
کرفس۱ ساقه کوچک
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت مرغ

 

  • کافیست تمام مواد نام برده را با هم روی حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچین و زنجبیل را از داخل غذا در آورده و دور بیندازید.
  • برای اینکه این غذا غلظت مناسب پیدا کند مقداری از سیب زمینی را له کرده و در آبگوشت بریزید.
  • میتوان از رب گوجه فرنگی و یا لیمو عمانی به عنوان چاشنی استفاده کنید.

 

منبع : http://ashpazi.ir24.org

 

 

همچنین در آلبالو گیلاس بخوانید :

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *